У Грузії діаспора долучилася до благодійного фестивалю «Від серця до серця»

У Грузії діаспора долучилася до благодійного фестивалю «Від серця до серця»

Фото
Укрінформ
Працівники Посольства України в Грузії разом з українською діаспорою, ГО «Жінки за мир», «O Ukraina – international support team» та вимушеними переселенцями з України взяли участь у благодійному фестивалі «Від серця до серця».

Як передає Укрінформ, про це йдеться на фейсбук-сторінці Посольства.

За повідомленням, під час заходу, організатором якого була ГО «Будинок українсько-грузинської преси та культури», учасники та гості мали можливість почути українські народні пісні, взяти участь у майстер-класах для дітей.

З вітальним словом до присутніх звернулися Тимчасовий повірений Андрій Касьянов та Глава ГО «Будинок українсько-грузинської преси та культури» Валентина Марджанішвілі.

Також в рамках заходу проходив ярмарок української вишиванки й українських сувенірів.

«Гроші, зібрані під час заходу, будуть передані на відкриття «Дитячого центру», зокрема для надання психологічної допомоги українським дітям та їхнім батькам», – повідомили в Посольстві.

Нагадаємо, у Тбілісі, у публічній школі №41 імені Михайла Грушевського офіційно відкрили Український сектор для навчання дітей, які прибули та продовжують прибувати з України на територію Грузії, через розв’язану росією війну.

24 лютого росія оголосила про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: Посольство України в Грузії / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-