Українська громада зі США доставила у Тернопіль 500 аптечок для ЗСУ

Українська громада зі США доставила у Тернопіль 500 аптечок для ЗСУ

Фото
Укрінформ
Пів тисячі аптечок передала у Тернопіль в якості гуманітарної допомоги одна із українських громадських організацій зі США.

Про це передає Укрінформ із посиланням на повідомлення пресслужби міської ради.

«Ми отримали 500 сучасних індивідуальних аптечок швидкої допомоги, які уже передані нашим Збройним силам України, зокрема підрозділу територіальної оборони. Допомога була зібрана за участі Українського Конґресового Комітету Америки, що є безпартійною та неприбутковою організацію, та представляє українську громаду в США, а також має членство у Світовому Конґресі Українців», - зазначив міський голова Тернополя Сергій Надал.

За його словами, до складу аптечки входять джгут-турнікет, спеціальний зонд, препарати для зупинки кровотечі, атравматичні ножиці, перев’язувальні матеріали, пластирі та інші медичні матеріали.

24 лютого президент рф володимир путін розпочав повномасштабне вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Читайте також: У Британії 30 армійських авто перетворили на броньовані «швидкі» для України

В Україні запровадили воєнний стан та оголосили загальну мобілізацію.

Фото: ternopilcity.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-