У Лівані провели автопробіг і розгорнули тридцятиметровий прапор України

У Лівані провели автопробіг і розгорнули тридцятиметровий прапор України

Фото, відео
Укрінформ
У столиці Лівану відбувся автопробіг на підтримку України, після якого активісти та працівники Посольства розгорнули на Площі Мучеників 30-метровий синьо-жовтий прапор.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Посольство України в Лівані та посол Ігор Осташ.

«Вчора автомобільні клаксони розбудили головну ліванську автостраду. Натхненні ліванським політичним досвідом ми вирішили здійснити автопробіг на підтримку Україну протестуючи проти російської агресії. Українці та наші ліванські друзі прикрасили свої авто національною символікою та антивоєнними гаслами. Разом нас багато, нас не подолати», – поінформувало Посольство.

Ігор Осташ у Фейсбуці написав: «..У Бейруті. Серце ліванської столиці – Площа Мучеників. Це аналог нашого Майдану Незалежності, і тут відбувалася ліванська революція. А сьогодні після автопробігу на підтримку України ми розгорнули тут 30-метровий національний прапор. Ми переможемо!».

Нагадаємо, раніше у березні музей Сюрсок у Бейруті підсвітили у кольори українського прапора на знак підтримки України.

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: Ігор Осташ / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-