Завтра у Варшаві відбудеться масова акція на підтримку Україну

Завтра у Варшаві відбудеться масова акція на підтримку Україну

Укрінформ
Завтра на центральній площі  Варшави відбудеться масова акція на підтримку України, в ході якої також транслюватимуть міжнародний телемарафон Save Ukraine за участю музикантів, артистів, громадянських активістів, лідерів думок, акторів, спортсменів, волонтерів з усього світу.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на анонс Посольства України у Фейсбуці

«Музиканти, артисти, громадянські активісти, лідери думок, актори, спортсмени, волонтери з усього світу підтримуватимуть Україну під час двогодинного ефіру, який транслюватиметься по телебаченню з приблизно 20 країн Європи та світу , а також через потокові платформи та соціальні мережі», - повідомляє посольство.

Початок о 17.00 біля театру Studio, старт телемарафону о 17.30

Перед учасниками акції виступатимуть Imagine Dragons, Nothing But Thihers, Fatboy Slim, Craig David, GusGus, Salvador Sobral and Netta та інші, а також українські артисти з України Dakha Brakha, Ruslana, THE H та інші.

Як повідомляв Укрінформ, У неділю, 27 березня, відбудеться міжнародний благодійний концерт-телемарафон Save Ukraine — #StopWar, який транслюватимуть телеканали близько 20 країн. 

Концерт-марафон розпочнеться о 17.30 за центрально-європейським часом з Варшави (18.30 за Києвом) на базі польського телеканалу TVP. В Україні, як повідомляє МКІП,  марафон транслюватимуть усі українські канали та платформи, що транслюють марафон «Єдині новини».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-