Світова федерація українських жіночих організацій провела Річні наради – вперше онлайн

Світова федерація українських жіночих організацій провела Річні наради – вперше онлайн

Укрінформ
Світова федерація українських жіночих організацій (СФУЖО) провела Річні наради, які уперше відбулися в віртуальному режимі.

Як передає Укрінформ, про це повідомляється на сторнці СФУЖО в Фейсбуці.

На нарадах, які пройшли 25 жовтня та 1 листопада, відбулося підбиття підсумків роботи за минулий 2019-й рік та обговорення візії майбутнього організації.

У заходах взяли участь делегати від членів СФУЖО та представниці від організацій-прихильників. Почесні гості з діаспори та України вітали учасників у реальному форматі, а також надсилали відео- й текстові привіти.

Зазначається, що на Річних нарадах вшанували попередниць і тих, хто нині віддано працює на благо світового українства, заслухали звіти та обговорили різнобічну діяльність мережі СФУЖО упродовж звітного періоду, підбили підсумки зробленого та намітили амбітні цілі на майбутнє.

Як зауважується, делегатки та гості Річних нарад СФУЖО вдягнули чорні вишиванки – «на знак протесту проти розв’язаної Росією війни в Україні, материнського прояву жалоби за тими, хто загинув у цій війні, та з вірою, що така акція приверне увагу світової спільноти для дієвої підтримки України та якнайшвидшого припинення російської агресії».

Читайте також: Керівники українських культурно-освітніх центрів Європи обговорили співпрацю з МУШ

За даними однієї з учасниць заходів, співзасновниці Асоціації українців в Індії Марини Акрам, на  віртуальних Річних нарадах були присутні майже 80 представниць діаспори. 

Президент Світового конґресу українців (СКУ) Павло Ґрод і виконавча директорка СКУ Марія Купріянова долучилися до Річних нарад, повідомляється на сторінці СКУ в Фейсбуці

«СФУЖО має заслужене світове визнання та є в авангарді глобальних українського жіночого руху», - наголосив у своєму привітанні Ґрод.

Детальніше про Річні наради СФУЖО 2020 року в орагнізації пообіцяли проінформувати у черговому Віснику Світової федерації українських жіночих організацій.

Фото: Світова Федерація Українських Жіночих Організацій/Фейсбук

Відео: Ukrainian World Congress - Свiтовий Конґрес Українців

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-