Як Україна показала себе на дипломатичному ярмарку в Аммані

Як Україна показала себе на дипломатичному ярмарку в Аммані

Фото
Укрінформ
Посольство України в Йорданії взяло участь в 53-му щорічному дипломатичному ярмарку під патронатом та за участі її Королівської Високості Принцеси Басми Бінт Талал, який відбувся 7 жовтня.

Про це повідомляється на офіційному сайті дипустанови.

"Її Королівська Високість відвідала українські майданчики і подякувала Посольству України за яскраву експозицію виробів народних майстрів України та виставку-продаж українських харчових продуктів", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що від України на заході були представлені вироби з деревини та петриківським розписом, аксесуари ручної роботи, вишиванки, шоколадна продукція ТМ "Roshen" та "Millennium", напої ТМ "Козальца Рада", "Nemiroff" і "Хортиця", а також українські страви – вареники, голубці, млинці, м’ясні закуски, солодощі, випічка тощо.

Як додають в посольстві, всі кошти, зібрані від продажу національної продукції, будуть використані на підтримання сирітського будинку для хлопчиків "Мабаррат Ум аль-Хуссейн", заснованого у 1958 році Королевою Йорданії Зейн Аль Шараф.

Крім цього, на ярмарку гостей вражав своїми виступами народних танців і пісень дитячий вокально-хореографічний колектив "UA Kids".

Слід відзначити, що в дипломатичному ярмарку в Аммані взяла участь 51 дипломатична місія, акредитована в Королівстві, які представили на продаж національні сувеніри та традиційні страви своїх країн.

Фото Посольства України в Йорданії

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-