У Києві вперше за п’ять років пройде Віденський бал

У Києві вперше за п’ять років пройде Віденський бал

Укрінформ
У Києві 24 квітня відбудеться благодійний Віденський бал.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на пресслужбу заходу.

«Подія, яка багато років поспіль проходила в самому серці столиці, після вимушеної паузи в п’ять років знову запросить до танцю всіх своїх прихильників. Цьогоріч учасники балу обʼєднаються заради благодійної мети - збору коштів для благодійної організації «СОС Дитячі Містечка в Україні», яка надає першу необхідну допомогу дітям-сиротам та дітям, що опинились у складних життєвих обставинах, отримали фізичні та морально-психологічні травми під час війни», - розповіли в пресслужбі.

Читайте також: Благодійний велотур заради відновлення ліцею: француз подолав відстань з Парижа до Львова

За словами організаторів, метою цьогорічного Віденського балу є сприяння діалогу з міжнародними партнерами та європейською спільнотою шляхом культурних цінностей і традицій.

Захід пройде за підтримки мерії Відня, посольства Австрії в Україні, Українсько-Австрійської асоціації та міськради Києва у приміщенні Fairmont Grand Hotel Kyiv.

До участі долучаться 16 пар дебютантів та 48 дорослих пар. Під час заходу відбудеться благодійний аукціон.

Читайте також: У Норвегії відбувається благодійний тур львівської капели бандуристок «Дзвінга»

Вокальний супровід події здійснюватиме Сусанна Чахоян - зірка світової оперної сцени, солістка Національної опери України, лауреатка міжнародних вокальних конкурсів в Австрії, Німеччині, Угорщині, Іспанії. Також прозвучать шедеври світової музичної класики у виконанні Kyiv Mozart Orchestra.

Віденський бал - традиційний захід, який відбувається у Відні під час бального сезону. Віденські бали занесені до списку ЮНЕСКО нематеріальної культурної спадщини Австрії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-