Воєнну кінодраму «Бачення метелика» можна переглянути ще в одному онлайн-кінотеатрі

Воєнну кінодраму «Бачення метелика» можна переглянути ще в одному онлайн-кінотеатрі

Укрінформ
Драматичний фільм режисера Максима Наконечного «Бачення метелика» став доступним до перегляду в національному онлайн-кінотеатрі Sweet.tv.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Державне агентство з питань кіно.

«Бачення Метелика» - воєнна драма про київську філологиню Лілію, яка у 2014 році вирушила доброволицею на Донбас. На фронті вона стала аеророзвідницею з позивним «Метелик». Після трьох років служби жінка потрапила у російський полон, де стала жертвою зґвалтування, тепер Лілія намагається повернутися до звичного мирного життя», - зауважили в агентстві.

Кінокартина створена у копродукції України (TABOR), Чехії (MasterFilm), Хорватії (4Film) та Швеції (Sisyfos Film Production). Головні ролі виконали Рита Бурковська, Любомир Валівоць, Наталя Ворожбит і Мирослава Витриховська-Макар.

Читайте також: Український анімаційний фільм «Причинна» вийшов онлайн на Takflix

Як повідомляв Укрінформ, фільм режисера Максима Наконечного «Бачення метелика» став доступним для перегляду в українському онлайн-кінотеатрі Takflix.

Прем’єра стрічки «Бачення Метелика» відбулася у 2022 році на Каннському фестивалі у програмі «Особливий погляд». Пізніше команда отримала нагороду в категорії «Найкращий український повнометражний фільм» на Одеському міжнародному кінофестивалі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-