Netflix представив трейлер фільму «Атлас» із Дженніфер Лопес

Netflix представив трейлер фільму «Атлас» із Дженніфер Лопес

Відео
Укрінформ
Американський стрімінговий сервіс Netflix представив офіційний трейлер науково-фантастичного трилера «Атлас» із акторкою й співачкою Дженніфер Лопес в головній ролі.

Як передає Укрінформ, сам трейлер опублікований на сторінці Netflix в YouTube.

Прем'єра фільму відбудеться на Netflix вже 24 травня.

«Атлас Шеперд (яку зіграє Лопес) є блискучим, але людиноненависницьким аналітиком даних із глибокою недовірою до штучного інтелекту. Вона приєднується до місії, щоб зловити робота-ренегата, з яким у неї таємниче минуле. Проте коли її плани зриваються, її єдина надія врятувати майбутнє людства від ШІ - довіритися йому», - йдеться в описі фільму.

Окрім Лопес у стрічці також зіграють канадський актор Симу Лю, який вже знявся у кінохіті «Барбі», американський актор Стерлінг К. Браун, акторка Лана Парріла тощо.

Читайте також: Том Круз зіграє у новому фільмі кінорежисера Алехандро Іньярріту

Сценарій «Атласу» написаний Лео Сардаріаном і Ароном Елі Колітом, а режисером фільму виступає Бред Пейтон, який раніше керував пригодницьким бойовиком «Ремпейдж»

Як повідомляв Укрінформ, американський стрімінговий сервіс Netflix зняв серіал «Переломний момент: Бомба і холодна війна». В ньому з’явиться Президент України Володимир Зеленський.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-