У кінотеатрах 14 березня вийде фільм «Я, «Побєда» і Берлін»

У кінотеатрах 14 березня вийде фільм «Я, «Побєда» і Берлін»

Афіша
Укрінформ
У кінопрокат 14 березня виходить художній фільм «Я, «Побєда» і Берлін» режисерки Ольги Ряшиної за мотивами однойменної повісті Андрія Кузьменка.

Як передає Укрінформ, про це Державне агентство України з питань кіно повідомляє у Фейсбуці.

«Стрічка занурює глядача в атмосферу 90-х - епоху молодості Кузьми: музику, картатий кричущий стиль та романтичні сподівання молоді. Особливою родзинкою картини є культова музика Скрябіна», - йдеться в повідомленні.

За сюжетом фільму звичайний хлопець, музикант-початківець Кузьма за три дні до запланованого концерту вирушає зі своїм другом Бардом до Берліна на старій «Побєді». Там він хоче обміняти раритетну автівку на омріяний шестисотий «Мерседес» у відомого колекціонера. Кузьма обіцяє своїй коханій дівчині Барбарі повернутися додому на крутій тачці, а хлопцям з гурту - обов’язково встигнути на виступ. Але вже з перших хвилин подорожі стає зрозуміло, що все пішло шкереберть…

Читайте також: Фільм «Я, «Побєда» і Берлін» випустив офіційний постер

Як зауважили у Держкіно, гурт TVORCHI записав 16 кавер-версій хітів легендарного українського музиканта Кузьми Скрябіна, які склали унікальний саундтрек фільму «Я, «Побєда» і Берлін».

Виробництво: UPHub за підтримки Державного агентства України з питань кіно та компанії Golden Tile.

Дистрибʼютором фільму виступає B&H Film Distribution Company.

Як повідомляв Укрінформ, в Україні наразі готуються до виходу на екран 103 кінопроєкти за підтримки Державного агентства України з питань кіно.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-