Українка отримала головну нагороду на міжнародному фестивалі фотографії в ОАЕ

Українка отримала головну нагороду на міжнародному фестивалі фотографії в ОАЕ

Фото
Укрінформ
Українка Олена Гром отримала головний приз міжнародного фестивалю фотографії Xposure International Photography Festival в Шарджі (ОАЕ) за знімок "Втрачена весна IV".

Про це повідомила Київська організація Національної спілки фотохудожників України, передає Укрінформ.

"Вітаємо володарку головного призу фестивалю - його отримала українська фотографка, членкиня Київська організація НСФХУ та Ukrainian Association of Professional Photographers - UAPP Олена Гром за емоційно захоплюючий знімок "Втрачена весна IV" (категорія "Портретний живопис")", - йдеться у повідомленні.

Крім того, у категорії "Фотожурналістика" переможцем став киянин Патрік Джаракз із роботою "Діти вчаться кататися на велосипеді".

Зазначається, що фотографії про події в Україні надіслали також автори з Австралії, Іспанії та Франції.

На конкурс надійшло понад 25 000 заявок зі 190 країн, включаючи Китай, Індію, ОАЕ, Саудівську Аравію, Росію, Німеччину, Італію, США та Велику Британію. Нагороди представлені в різних категоріях - від архітектури до пейзажів, а також нещодавно доданої категорії «Побачити Шарджу».

Як повідомлялося, у Чернівецькому обласному краєзнавчому музеї відкрили виставку картин і фотографій маріупольських художників-аматорів "Маріуполь. Життя з наддією".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-