В Японії відбувся імерсивний концерт до других роковин вторгнення РФ в Україну

В Японії відбувся імерсивний концерт до других роковин вторгнення РФ в Україну

Фото
Укрінформ
У Токіо в концертній залі посольства Канади в Японії у партнерстві з посольством України відбулася прем’єра імерсивного концерту The sound of Ukraine, присвячена другим роковинам повномасштабного вторгнення Росії в Україну.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Міністерство культури та інформаційної політики.

“Дякую нашим партнерам, які допомогли організувати захід, дякую нашим друзям, колегам з Японії, які протягом двох складних років нашого опору стоять пліч-о-пліч з Україною і допомагають нам вистояти у цій боротьбі”, - заявив т.в. о. міністра культури та інформаційної політики Ростислав Карандєєв у вітальному слові.

Як зазначили у МКІП, уперше в Японії продемонстрували українські імерсивні виставки під супровід живої авторської музики українського композитора, піаніста Тимура Полянського та японської скрипальки Тії Савади.

Захід відвідали 15 послів, які представляють свої країни в Японії: Німеччини, Молдови, Румунії, Австрії, Литви, Греції, Естонії, Латвії, Грузії, Франції, Італії, Іспанії, Канади й України.

Частину концерту, присвячену загиблим героям, зала слухала стоячи.

Під час імпрези присутні висловлювали захоплення сучасним мультимедійним рішенням концерту, який поєднав віртуозну фортепіанну музику та імерсивний контент, підкреслили у МКІП.

Також вони запевнили, що будуть допомагати та не залишать Україну наодинці з ворогом.

Читайте також: У Запоріжжі відкрили виставку «Незламні люди війни»

Як повідомляв Укрінформ, у Відні пройшов великий благодійний концерт "Об'єднані заради України" за участі популярних австрійських та українських виконавців.

Фото: МКІП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-