Алену Делону суд призначив спеціальний захист, щоб уберегти від нерозважливих дій

Алену Делону суд призначив спеціальний захист, щоб уберегти від нерозважливих дій

Укрінформ
Після медичного обстеження, проведеного на вимогу прокуратури, суддя вирішив призначити 88 річній зірці французького кіно Алену Делону спеціальний захист.

Про це рішення родині актора було повідомлено в понеділок, передає Укрінформ із посиланням на TF1.

"Це тимчасовий захід юридичного характеру, який дає змогу вирішити надзвичайну ситуацію, коли повнолітня особа перебуває під загрозою вчинення дій, що суперечать її інтересам, зокрема щодо її майна, через зміну її психічних або фізичних здібностей", - цитує телеканал заяву міністерства юстиції Франції.

Таким чином, Делон не зможе здійснювати деякі дії, зокрема, продаж майна, - це буде доручено нейтральному неупередженому агенту. Також спеціальний суддя буде допомагати зірці з медичним обслуговуванням та вибором лікарів.

Торік у липні актору провели медичну експертизу у зв'язку з погіршенням здоров'я після перенесеного у 2019 році інсульту. Розслідування намагалось з’ясувати, чи став Ален Делон жертвою зловживання слабкістю. "Я хочу померти, моє життя закінчилося", - сказав він тоді лікарю загальної практики, який оглянув його. Згодом медики повідомили про фізичне і психологічне виснаження актора.

Читайте також: У Франції у рамках проєкту солідарності з Україною Ален Делон продекламував вірші Шевченка

Як повідомляв Укрінформ, легенда французького кіно Ален Делон на початку січня подав позов проти свого сина, 59-річного Антоні за наклеп. В одному з інтерв’ю той висловив занепокоєння ментальним здоров’ям батька. А також звинуватив свою сестру Анушку в маніпуляціях з його здоров’ям.

Зі свого боку 33-річна Анушка звинуватила Антоні та ще одного брата - Алена-Фаб'єна - в тому, що вони перервали лікування, призначене батькові швейцарськими медиками.

За даними ЗМІ, саме Аннушка була обрана батьком головною спадкоємицею, на додачу до управління компанією Alain Delon International Distribution, яка є основою сімейного бізнесу. Вона нібито має успадкувати 50% статків батька, які оцінюються в кількасот мільйонів євро, водночас брати претендують на 25% кожен.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-