Netflix придбав документальний фільм «Ібелін»

Netflix придбав документальний фільм «Ібелін»

Укрінформ
Стрімінгова платформа Netflix придбала документальний фільм «Ібелін», прем'єра якого відбулася на кінофестивалі «Санденс» у США.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Variety.

Режисером фільму є Бенджамін Рі, також відомий за роботою над стрічкою «Художник і злодій» (The Painter and the Thief).

Зазначається, що у центрі сюжету цієї стрічки норвезький геймер на ім’я Матс Стін, який помер від м'язової дистрофії Дюшенна у віці 25 років.

Міодистрофія Дюшена - генетичне захворювання, що характеризується швидким прогресуванням м'язової дистрофії. Призводить до повної втрати здатності рухатися та в підсумку до смерті. Хворіють тільки чоловіки.

В описі фільму також йдеться, що «батьки переживали через самотнє та ізольоване життя сина, поки не почали отримувати повідомлення від його віртуальних друзів з усього світу».

«Багато з моїх улюблених документальних фільмів і серіалів усіх часів були придбані Netflix. Для мене велика честь, що «Ібелін» тепер буде на Netflix, а історія Матса Стіна стане доступною багатьом мільйонам людей у всьому світі», - сказав Рі.

Читайте також: Netflix торік через страйки у Голлівуді випустив на понад 100 програм менше

Перед прем’єрою фільму Рі висловив сподівання, що «Ібелін» зобразить спільноту відеоігор у позитивному світлі.

Як повідомляв Укрінформ, сьомий фільм франшизи «Місія нездійсненна» з Томом Крузом у головній ролі стане доступним на стримінговому сервісі Paramount+ у світі у лютому.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-