У Театрі на лівому березі почалася робота над виставою «Син» за п'єсою Зеллера

У Театрі на лівому березі почалася робота над виставою «Син» за п'єсою Зеллера

Укрінформ
У Київському академічному театрі драми і комедії на лівому березі Дніпра почалася робота над виставою «Син» за однойменною п'єсою Флоріана Зеллера, яка стане першою постановкою цієї п'єси в українському театрі.

Про це повідомляє Укрінформ.

«Ми зараз живемо в такому складному психологічному фоні, сподіваюся, що вистава «Син» стане гарним приводом та мотивацією потурбуватися про себе та про близьких», - сказала режисерка майбутньої вистави Яна Безсмертна.

Як зазначили в театрі, прем'єра запланована на початок березня.

За словами режисерки, для неї надзавданням в цій історії є робота з проблемою несприйняття соціумом будь-яких слабких позицій людини - як то заборона на страх, заборона на моральну слабкість, заборона на біль.

Читайте також: У Києві покажуть сучасний балет про вимушену міграцію під час війни

Фото надане театром

«Син» - другий текст із зіркової трилогії французького письменника, драматурга, сценариста та режисера, лауреата премії «Оскар» та BAFTA Флоріана Зеллера у перекладі Івана Рябчия (перший текст - вистава «Батько» у постановці Стаса Жиркова з успіхом йде на сцені цього ж театру).

Для режисерки Яни Безсмертної це буде вже друга постановка в Театрі на лівому березі - перша її вистава «Чорний дрізд».

У виставі «Син» гратимуть: Олег Гоцуляк, Максим Рягін, Андрій Мостренко, Костянтин Корецький, Світлана Орліченко, Наталія Корецька, Ірина Ткаченко, Катерина Качан, Антон Вахліовський, Антон Височанський.

Фото з сайту opentheatre.net

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-