Стівен Ян не гратиме у фільмі «Громовержці» - ЗМІ

Стівен Ян не гратиме у фільмі «Громовержці» - ЗМІ

Укрінформ
Південнокорейський і американський актор Стівен Ян не братиме участь супергеройському фільмі «Громовержці» (Thunderbolts) від кінокомпанії Marvel Studios.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє The Hollywood Reporter.

Вперше про можливу участь Яна в «Громовержці» повідомлялося ще в лютому, хоча Marvel тоді офіційно ще не оголосив кастинг акторів фільму.

П’ять місяців тому кіностудія заявила, що у фільмі, вихід якого очікується в липні 2025 року, зокрема, зіграють актори Себастіан Стен, Флоренс П'ю, Ганна Джон-Кеймен, Ваятт Расселл та Джулія Луї-Дрейфус. Зйомки стрічки ще не розпочалися.

Читайте також: Зйомки останніх епізодів серіалу «Єллоустоун» розпочнуться навесні

За словами співрозмовників, Ян все ж таки не зіграє у фільмі «Громовержці».

Натомість вже відомо, що цього року південнокорейський і американський актор візьме участь у фільмі «Міккі 17» режисера Пон Джун Хо.

Зазначається, що Ян став відомим як один із головних героїв серіалу «Ходячі мерці», і нині бере участь у змаганнях за нагороди на преміях «Золотий глобус» та «Еммі» за роль в серіалі «Яловичина» від Netflix.

Читайте також: Вийшов трейлер фільму «Годзілла проти Конга: Нова імперія»

Як повідомляв Укрінформ, голлівудський актор, комік і музикант Джек Блек зіграє у фільмі, який стане екранізацією популярної у світі відеогри Minecraft.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-