Що слухали в Україні: Apple Music і Spotify підбили підсумки 2023 року

Що слухали в Україні: Apple Music і Spotify підбили підсумки 2023 року

Укрінформ
Рейтинги очолили треки "Силуети" від виконавців SadSvit та "Структура щастя" та "Flowers" американської співачки Miley Cyrus.

Музичні сервіси Apple Music та Spotify підбили підсумки 2023 року. Стало відомо, які пісні були популярними серед українців, котрі використовують ці платформи.

Так, Spotify випустив добірку з 50-ти найпопулярніших треків українських виконавців у 2023 році, а Apple Music оприлюднив топ-100 пісень за кількістю прослуховувань в Україні.

Топ-10 пісень в українському Apple Music у 2023 році виглядає так:

Так — без російських пісень! У першій десятці за кількістю прослуховувань – вісім треків українських виконавців та два треки іноземних артистів.

Попри те, що у топ-10 немає російських співаків, загалом у добірці вони є. Зокрема, 22 місце посіли російські репери Кравц та Гіо Піка, а 28 місце — INSTASAMKA. Однак кількість українських виконавців переважає. 

Сервіс потокового аудіо Spotify також підбив музичні підсумки 2023 року в Україні. Рейтинг пісень, які стали найпопулярнішими в Україні, очолив трек "Силуети" від українських виконавців SadSvit і "Структура щастя", а 18-річний виконавець із Волині Ярослав Карпук, відомий під псевдонімом Yaktak, став найпопулярнішим артистом країни. Саме його українці найбільше слухали цього року на Spotify.

Рейтинг Spotify найпопулярніших українських треків  в 2023 році виглядає так:

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-