У бібліотеках українських вишів з’являється польська, нідерландська та французька література

У бібліотеках українських вишів з’являється польська, нідерландська та французька література

Укрінформ
У межах благодійної акції «Українським дітям – українську книгу» польська, нідерландська та французька література з’являється в бібліотеках українських університетів.

Про це у Телеграмі повідомила пресслужба Міністерства культури та інформаційної політики України, передає Укрінформ. 

“У межах благодійної акції «Українським дітям – українську книгу», літературу з Польщі та Нідерландів привіз заступник керівника Офісу Президента України Олексій Дніпров”, - йдеться в повідомленні. 

Зазначається, що книжки направили до Центрального українського державного університету ім. В. Винниченка разом із поличкою «Українським дітям – українську книгу» та сучасною українською художньою літературою.

У МКІП зауважили, що до цього Київський національний університет імені Тараса Шевченка та Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана отримали книги з Німеччини. 

У міністерстві поінформували, що з Франції в дорозі ще більше літератури, яка розподілиться між університетами України.

Читайте також: Держава накопичує книги для відновлення бібліотек після деокупації територій - Карандєєв

Благодійна акція «Українським дітям – українську книгу» реалізується Держкомтелерадіо спільно з Офісом Президента, МКІП, Міністерством закордонних справ.

Як повідомляв Укрінформ, бібліотеки Київської області вже списали понад 400 тисяч примірників книжок, виданих російською мовою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-