Відбулася презентація історичного роману «Пазли життя. Квантова заплутаність»

Відбулася презентація історичного роману «Пазли життя. Квантова заплутаність»

Фото
Укрінформ
Волонтер Анна Павліченко презентувала свій історичний роман «Пазли життя. Квантова заплутаність», над якою працювала протягом дев'яти років.

Презентація книги відбулася в Укрінформі.

"Ця історія торкається багатьох маленьких історій. Власне, кожна історія - це такий маленький пазлик. І сьогодні в цьому залі є дуже багато героїв цієї книги. Я сподіваюсь, коли вони її читатимуть, то впізнають себе... На жаль, є герої, які не можуть сьогодні бути в цьому залі. Є хтось, хто залишився на війні. А є ще герої цієї книги, які залишаються у полоні", - сказала Павліченко.

Книга розповідає реальну історію жінки-медика, яка в дитинстві була викрадена в Росію з дитячого табору з метою психологічного тиску на її батька-розвідника, який відмовився співпрацювати з Москвою. Другий головний герой роману - розвідник, що потрапляє в полон "ДНР".

"Два головні герої цієї книги - як два об'єкти, які, незважаючи на велику відстань, навіть на ті моменти, коли вони не були знайомі, вони все одно ніби однією ниточкою були сплутані. І навіть творили однакові дії у своєму житті, і доля їм підкидала однакові випробування", - розповіла автор.

Читайте також: Для розвитку книговидання і підтримки читання Україні потрібно щороку €100 мільйонів - Коваль  

Частина коштів від продажу книги (10%) буде переказана на підтримку проєктів, які допомагають дітям війни.

Фото: Володимира Тарасова

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-