«Кіно заради Перемоги!»: у квітні відбулися понад 50 показів

«Кіно заради Перемоги!»: у квітні відбулися понад 50 показів

Фото
Укрінформ
У межах квітневого Національного туру «Кіно заради Перемоги!» відбулося 52 кінопокази, 19 із яких - в останній тиждень місяця. 

Про це інформує пресслужба Державного агентства з питань кіно на сторінці у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«У межах Національного туру «Кіно заради Перемоги!» з 22 по 30 квітня відбулися 19 кінопоказів у 11 областях України. Загалом за квітень відбулися 52 кінопокази», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що 22 квітня у двох військових частинах на Житомирщині режисер Ахтем Сеітаблаєв представив воєнну екшн-драму «Мирний-21». Також він поспілкувався із захисниками.

Читайте також: Мультфільм «Мавка» вже зібрав понад 141 млн грн в українському прокаті

Водночас у Держкіно зауважують, що із 27 по 30 квітня відбулося ще 17 кінопоказів «Мирний-21» у військових частинах Командування сил логістики Збройних сил України у Рівненській, Хмельницькій, Тернопільській, Вінницькій, Кіровоградській, Черкаській, Житомирській, Київській, Одеській, Харківській та Івано-Франківській областях.

«За період реалізації Туру у співпраці з Командуванням сил логістики Збройних сил України організовано 105 показів для військовослужбовців», - зазначають у відомстві.

Читайте також: Фільм «Чорнобиль 22» переміг на фестивалі короткометражного кіно у Німеччині

Як повідомлялося, національний тур організовано Асоціацією «Дивись українське!» та Командуванням Сил Логістики. Проєкт реалізується з ініціативи Офіс Президента, Держкіно, за підтримки фондів та громадських організацій.

Фото: Держкіно, Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-