Комедія-переможниця Канн «Трикутник смутку» вийде у прокат у грудні

Комедія-переможниця Канн «Трикутник смутку» вийде у прокат у грудні

Трейлер
Укрінформ
Драматична комедія «Трикутник смутку» вийде на екрани українських кінотеатрів 8 грудня.

Про це Укрінформу повідомили в компанії «Артхаус трафік».

Картина здобула «Золоту пальмову гілку» на цьогорічному Каннському кінофестивалі - другу для шведського режисера Рубена Естлунда (першу він отримав у 2017 за фільм «Квадрат»), який став одним із дев’яти режисерів, які двічі одержали головну нагороду Канн за всю історію фестивалю.

Сюжет фільму розгортається довкола пари супермоделей, які вирушають у подорож на люксовій яхті. Пасажири судна - розпещені й надвпливові багатії, капітан - неврівноважений і завжди п’яний цинік. Розкішна й «інстаграмна» подорож обертається справжньою катастрофою.

Одну з ключових у фільмі ролей - харизматичного капітана - виконує триразовий номінант на премію «Оскар» Вуді Гаррельсон («Три білборди за межами Еббінґа, Міссурі», «Народ проти Ларрі Флінта», «Справжній детектив»).

Читайте також: Фільм «Будинок Слово» взяв чотири нагороди на кінофестивалі у США

Видання Time Out назвало фільм «ідеальною комедією для нашого часу», Variety — «страшенно смішним», а The Wall Street Journal — «одним із найбільш яскравих та провокаційних фільмів року». Рейтинг картини на платформі IMDb становить 7,9.

«Трикутник смутку» - номінант на премію Європейської кіноакадемії в чотирьох категоріях: найкращий фільм, режисер, актор та сценарій.

Українська прем’єра відбулася на Київському тижні критики - «Трикутник смутку» став фільмом-відкриття фестивалю.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-