Генрі Кавілл залишає серіал «Відьмак»

Генрі Кавілл залишає серіал «Відьмак»

Укрінформ
Британський актор Генрі Кавілл, виконавець ролі Геральта у перших трьох сезонах "Відьмака" (Witcher), йде з серіалу. Надалі цю роль гратиме американський актор Ліам Гемсворт.

Про це Кавілл оголосив у своєму Instagram, передає Укрінформ.

"Мій шлях у ролі Геральта з Рівії був сповнений чудовиськ і пригод, але, на жаль, у четвертому сезоні я складу свій медальйон і мечі. Замість мене мантію Білого Вовка одягне приголомшливий Ліам Гемсворт", - повідомив актор.

Netflix підтвердив цю інформацію. Своєю чергою Гемсворт повідомив у Instagram, що є шанувальником "Відьмака". За його словами, він у захваті від можливості зіграти цього персонажа.

"Генрі Кавілл був неймовірний у цій ролі, і для мене велика честь, що він передає мені кермо і дозволив мені взяти в руки меч Білого Вовка для наступного розділу його пригод", - зазначив Хемсворт.

Читайте також: Другий сезон «Відьмака» б'є рекорди за переглядами

Кавілл не уточнив, чому залишає рейтинговий серіал. Ймовірно, він вирішив зробити це, щоб звільнити графік для зйомок у ролі Супермена. Кавілл відомий виконанням ролі Супермена у фільмах "Людина зі сталі" (Man of Steel, 2013), "Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості" (Batman v Superman: Dawn of Justice, 2016) та "Ліга справедливості" (Justice League, 2017)).

Раніше повідомлялося, що Netflix розпочав написання сценарію четвертого та п'ятого сезонів "Відьмака". Зйомки стартують влітку 2023 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-