На Херсонщині зніматимуть комедію — шукають акторів

На Херсонщині зніматимуть комедію — шукають акторів

Відео
Укрінформ
На Херсонщині зніматимуть повнометражний комедійний фільм - у ньому буде і море, і Олешківські піски, і херсонські кавуни. Сценарій вже написаний, наразі шукають акторів.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє офіційний сайт Херсонської ОДА з посиланням на заяву режисера Ігоря Качура та автора сценарію Артема Шемета в ефірі одного з українських телеканалів.

«Ми починаємо підготовку до зйомок повнометражного комедійного фільму «Давай зі мною на Херсон». Наразі вже написаний сценарій і ми шукаємо для участі у зйомках молодих та талановитих акторів», - зазначив режисер та продюсер Ігор Качур.

За його словами, майже усі зйомки відбуватимуться на Херсонщині, тому у фільмі буде і море, і Олешківські піски, і херсонські кавуни.

Як розповів автор сценарію фільму Шемет, в основі сюжету – історія про пару, яка вирушає на Херсонщину і з якою відбуваються різні пригоди.

Читайте також: Меріл Стріп зіграє бродвейську зірку в новому фільмі

«Влітку Херсонщина стане центром української кінематографії. Ми наразі не будемо розкривати всі таємниці, але можу сказати, що ця історія буде пригодницькою з екшн-сценами, танцями, піснями, весіллям і хеппі-ендом. Окрім того, у фільмі буде безліч сцен мальовничої Херсонщини», - розповів Шемет.

Він також закликав знімати якісне українське кіно і показувати світові й самим українцям наші красоти.

Як повідомляв Укрінформ, минулого року українські кіновиробники розпочали із Херсонщини поїздки регіонами країни, щоб обрати майданчики для майбутніх кінофільмів українського виробництва.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-