#Охрана_отмєна: інтернет-сенсація Jerry Heil дала перший сольний концерт у Києві

#Охрана_отмєна: інтернет-сенсація Jerry Heil дала перший сольний концерт у Києві

Відео
Укрінформ
Співачка та популярна блогерка Jerry Heil, відома за інтернет-хітом #Охрана_отмєна, напередодні увечері виступила зі своїм першим сольним концертом в одному зі столичних клубів.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

У рамках концерту "Я - Яна" виконавиця репрезентувала заразом і однойменний дебютний повноформатний альбом, кожну з пісень якого написала сама. 

Водночас, окрім треків, які увійшли до лонгплею, на своєму шоу Jerry Heil представила й кілька раніше невиданих композицій, фрагменти із яких вона досі лише оприлюднювала в соцмережах. Так, вперше повністю глядачі почули жартівливу присвяту всім дівчатам "Бомба-ракета-пушка-граната", а також перетворений на музичний твір кулінарний рецерт - "Салат "Нєвєста".

Розпочався ж концерт із уже згаданої #Охрана_отмєна, що на сьогодні зібрала понад 13 мільйонів переглядів. Цей хіт артистка спершу виконала в акустичній версії, акомпануючи собі за синтезатором. Загалом, за вечір цей трек вона співала тричі, ним же, власне, й завершивши свій "сольник".

Разом зі співачкою на сцені виступав музикант і саундпродюсер Роман Черенов (Morphom), який співпрацював із переможницею Євробачення Джамалою. Із ним Jerry Heil працювала над альбомом "Я - Яна".

Читайте також: Смачна афіша: фестивалі чаю, сиру та ковбасний маркет

"Це таке щастя... Думаю, всі дивились мої сторіз і знають, як я ще тиждень тому плакала, бо не знала, чи збереться зал... Але вас так багато - і це так круто! Бо одна справа ставити лайки в інтернеті, писати коментарі, а інша - прийти на концерт і підтримати", - зізналася під час виступу розчулена співачка, звертаючись до своїх прихильників.

Зворушливим під час концерту видався також і момент спілкування співачки з батьками, які приїхали на її концерт із Василькова. Для них Jerry Heil виконала свою пісню "Моя дитяча мрія", з якою раніше долучилась до проекту "Здійсни мрію" і арт-марафону зі збору ста тисяч дитячих малюнків. На основі них і було створено перший в Україні кліп, який закодовано у спеціальний сигнал і надіслано у космос.

"Тут у залі знаходяться мої батьки. Це люди, завдяки яким все почалося в моєму творчому житті, тому що вони в три роки віддали мене до музичної школи", - розповіла артистка.

Свого часу Jerry Heil закінчила музичну школу за класом фортепіано у місті Василькові, потім — Київський інститут музики імені Рейнгольда Глієра (відділення хорового диригування), а також навчалась у Національній музичній академії України імені Петра Чайковського. 

Дже́ррі Гейл (англ. Jerry Heil, справжнє ім'я Яна Шемаєва) — українська співачка, авторка пісень, кавер-виконавиця та популярна insragram- та відеоблогерка з Василькова.

Із 2012 року публікувала на своєму YouTube-каналі відеоролики із переспівами пісень відомих українських та іноземних артистів, серед яких «Океан Ельзи», The Hardkiss, KAZKA, Тіна Кароль, Twenty One Pilots, Kodaline. При цьому лідер ОЕ Святослав Вакарчук і фронтвумен The Hardkiss Юлія Саніна навіть неодноразово перепощували на свої сторінки у соцмережах кавери Jerry Heil.

Однак після конфлікту із компанією Comp Music, яка в Україні розпоряджається каталогом одного з найбільших у світі лейблів звукозапису Universal Music, Jerry Heil припинила оприлюднювати відео із кавер-версіями.

Після цього інциденту дівчина зосередилася на власній творчості. Хоча як сольна виконавиця вона заявила про себе ще у жовтні 2017 року. Тоді вийшов її дебютний міні-альбом "Де мій дім" із чотирма піснями. Реліз цього EP відбувся за підтримки лейблу Vidlik, засновниками якого є лідерка гурту ONUKA Ната Жижченко та її чоловік - саундпродюсер Євген Філатов.

Наприкінці вересня 2019 року в мережі відбулася прем'єра нового відеокліпу Шемаєвої "Вільна каса", а за кілька днів на її YouTube-каналі були оприлюднені всі вісім треків дебютного повноформатника, що отримав назву "Я - Яна".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-