В Україні вперше проведуть воркшоп для кінопродюсерів

В Україні вперше проведуть воркшоп для кінопродюсерів

Укрінформ
Вперше в Україні відбудеться освітня сесія для українських кінопродюсерів EAVE on Demand.

Про це повідомляє Українська кіноакадемія.

“Під час програми від престижної європейської організації EAVE на серії групових та індивідуальних зустрічей 15-18 жовтня будуть вивчатися механізми результативної роботи на десяти конкретних проєктах, які відберуть для участі”, - ідеться в повідомленні. .

EAVE on Demand ‒ це сесія від найкращої європейської освітньої програми EAVE. В Україні вона втілюється за підтримки Українського культурного фонду у співпраці з Українською кіноакадемією та в партнерстві з Одеським міжнародним кінофестивалем. Ця престижна програма з винятковою фаховою експертизою розробляється організацією EAVE і надається спеціально для різних країн не лише Європи, а й усього світу. В Україні вона буде втілена вперше.

EAVE on Demand in Kyiv об’єднає багаторічний досвід, який організація EAVE накопичила з 1988 року в галузі міжнародного навчання та нетворкінгу, та індивідуальний підхід до українських продюсерів з урахуванням їхніх конкретних потреб. За чотири дні воркшопу продюсери разом з експертами пройдуть майстер-класи, групові сесії та індивідуальні зустрічі з кіновиробниками. На них будуть запрошені продюсери короткометражних та повнометражних ігрових/документальних фільмів та автори їхніх проєктів, що перебувають на стадії розробки.

Освітня програма EAVE on Demand допоможе розібратися в правильній роботі міжнародних копродукцій, поліпшить навички продюсерів у питаннях фінансування, маркетингу, а також розробки сценаріїв. Це полегшить наступні кар'єрні кроки для учасників сесії та відібраних для неї проєктів. Допомагатимуть у проведенні семінарів провідні експерти EAVE, серед яких керівник групи Діана Ельбаум (Beluga Tree, BE), консультант зі сценаріїв Клер Даунс та консультант з продажів та маркетингу Аранка Матітс (Featurette, NL).

Читайте також: У столиці допрем'єрно показали документальну стрічку "Україна: еволюція гідності"

Семінари будуть складатись з роботи над вибраними проєктами, які зараз перебувають у розробці, та майстер-класів з міжнародного спільного виробництва і продажів на міжнародному ринку. Для десяти відібраних проєктів буде проведена індивідуальна робота, а для широкої професійної аудиторії проводитимуться майстер-класи з експертами кіноринку. Цільова група EAVE ‒ продюсери, які вже мають певну репутацію (короткометражні/повнометражні документальні чи ігрові фільми) і готові відкритися для міжнародного ринку для спільного виробництва. Усі заняття будуть проходити англійською мовою. Вартість участі для проекту 13500 гривень.

EAVE - провідна європейська організація з навчання, розвитку та нетворкінгу для продюсерів по всьому світу, заснована у 1988 році. Вона надає можливість професійного навчання та об’єднання продюсерів з різних регіонів з метою розвитку ділових стосунків для спільного виробництва проєктів. Унікальна міжнародна мережа організації нараховує понад 2700 продюсерів та кіновиробників (дистриб’ютори, спонсори, торгові агенти тощо).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-