Андре Тан вперше представив колекцію весільних суконь

Андре Тан вперше представив колекцію весільних суконь

Фото
Укрінформ
Український дизайнер Андре Тан вперше за двадцять років своєї творчості представив колекцію весільних суконь спільно дизайнером Іриною Котапською.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, кожна з 27 суконь носить назву, пов’язану з Парижем.

«На створення цих суконь мене надихали арки вулиці Ріволі, архітектура Версаля і Фонтенбло, розкішні бутіки Фобур Сент-Оноре, арт-галереї Сен-Жермен – за роки своєї кар’єри я вивчив всі куточки цього дивовижного місця», - розповів Андре Тан.

Поряд з пишними силуетами виділяються мінімалістичні та елегантні, в колекції є навіть брючний костюм, що дає змогу кожній нареченій обрати образ, притаманний саме їй.

Основними кольорами весільної колекції є класичний білий і молочний, а також трендовий у цьому сезоні Nude.

Андре Тан представив колекцію весільних суконь / Фото: Прес-служба Андре Тана

Деякі сукні вручну розшиті кристалами, інші прикрашені складною вишивкою, а безумовними хітами колекції можна назвати сукні з пір’ям та асиметричною спідницею.

Читайте також: Рід Розумовських, козака Розума. 1. З бандурою, з Бетховеном

Тому, на переконання дизайнера, кожна весільна сукня – це окрема історія, і перед тим, як обрати її для себе, він рекомендує познайомитися з її легендою.

«Париж – це столиця моди, місто кохання і романтики: цим настроєм насичена моя перша весільна колекція – старовинні вулиці, елегантна архітектура, вишукана атмосфера - все це відбилося на силуетах і декорі кожної сукні», - сказав Андре Тан.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-