Нова вистава за Ремарком проведе шляхом болю і очищення

Нова вистава за Ремарком проведе шляхом болю і очищення

Укрінформ
У Києві представлять виставу “Тріумфальна арка” за мотивами однойменного роману Эріха Марія Ремарка. Прем’єра відбудеться 1 лютого на сцені “Малої Опери”.

Режисеркою постановки виступила Анна Огій. Також їй належить художнє оформлення, музична концепція та інсценізація вистави.

“Тексти Ремарка сьогодні звучать актуально і гостро. У нашому задумі глядачі занурюються в дію і стають її співучасниками, а провідником для них стає головний герой. Він робить усвідомлений вибір і отримує те, про що думає і те, чого боїться найбільше, йому доведеться зустрітися зі Смертю, щоб звільниться від дитячих травм, панічних атак, алкоголізму, цинізму і нелюбові до себе, розгребти попіл мертвих років, перестати бути мерцем у відпустці, заглушити голос розуму і почути свої серце, інтуїцію, тваринні інстинкти, прийняти свою темну сторону, розколоти серце прощенням, і впустити в життя Віру, Любов і Гармонію. Глядачі проходять шлях болю і очищення разом з ним”, – розповідає про свій задум Огій.

Читайте також: У столичному кінотеатрі показуватимуть сучасні українські опери

У виставі зіграють актори з різних столичних театрів. Головні ролі у виставі виконають Руслан Сокольник із Нового театру на Печерську і актриса Молодого театру Вікторія Ромашко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-