Ольга Сушко іде з посади головного редактора Vogue Ukraine

Ольга Сушко іде з посади головного редактора Vogue Ukraine

Укрінформ
Головний редактор Vogue Ukraine Ольга Сушко, яку відсторонили від посади після звинувачень у плагіаті, залишає її.

Про це повідомляє «Медіа Група Україна».

"З 9 листопада Ольга Сушко залишає посаду головного редактора VOGUE UA. До нового призначення обов'язки головного редактора виконуватиме видавець VOGUE UA Олена Чернова", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Головреда Vogue Ukraine відсторонили після звинувачень у плагіаті

Як повідомляв Укрінформ, головного редактора українського журналу про моду Vogue Ukraine Ольгу Сушко відсторонили від посади після звинувачень у плагіаті.

Раніше Сушко звинуватили у плагіаті редакторських колонок у журналі. Наприкінці жовтня читачі звернули увагу на те, що у номері «Vogue Ukraine» за червень 2018 року колонка головного редактора Ольги Сушко є точною копією вступного листа російської колеги з Harper's Bazaar Шахрі Амірханової 2006 року.

Сушко, коментуючи ситуацію, підтвердила, що звинувачення щодо цього епізоду обгрунтовані та вибачилася перед читачами і своєю редакцією.

Згодом Telegram-канал «Київ Фешн Лавез» навів ще близько 9 епізодів плагіату, коли Сушко використала тексти інших журналістів для своїх редакторських колонок у журналі Vogue UA, проте ці звинувачення Сушко не коментувала.

Фото: Детектор медіа

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-