На Херсонщині відроджуються «Чорноморські ігри»

На Херсонщині відроджуються «Чорноморські ігри»

Укрінформ
У Скадовську на Херсонщині відроджується Всеукраїнський благодійний дитячий фестиваль «Чорноморські ігри»

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, меморандум щодо цього підписали у п'ятницю в Херсонській облдержадміністрації голова ОДА Андрій Гордєєв, голова обласної ради Владислав Мангер та засновник і президент благодійної організації «Всеукраїнський благодійний Таврійський фонд» Микола Баграєв.

«Тепер ми можемо сказати усім, що відроджуються «Чорноморські ігри», і я дуже сподіваюсь, що на багато років», - сказав перед підписанням меморандуму Баграєв.

Як  повідомлялося під час підписання меморандуму, цього року в місті Скадовськ відбудуться ХV ювілейні «Чорноморські ігри», вони триватимуть тут з 4 по 6 серпня.   

«Ми плануємо задіяти лише у відбіркових турах близько однієї тисячі обдарованих дітей по Україні, включаючи Крим. Плануємо відібрати близько 200 дітей - це будуть талановиті діти, які будуть боротися за головний приз фестивалю», - повідомив Баграєв.

За його словами, на цьогорічному фестивалі планується також участь українських зірок, які свого часу були учасниками «Чорноморських ігор».

«В цьому році ми дуже хочемо і ведемо переговори, щоб на сцені разом з дітьми виступили якомога більше випускників (попередніх фестивалів «Чорноморські ігри» - ред.), які потім стали зірками. Щоб діти побачили на свої очі, ким можна стати, пройшовши хороший дитячий фестиваль», - сказав Баграєв.

Благодійний дитячий фестиваль «Чорноморські ігри» проводиться з 1998-го року у місті Скадовськ Херсонської області на березі Чорного моря під час курортного сезону. «Чорноморські ігри» - наймасштабніший дитячий фестиваль на території України. У ньому беруть участь талановиті діти з усіх регіонів України віком від 6 до 16 років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-