У Києві 29 квітня стартує 16-денний фестиваль «Open Podil 2017»

У Києві 29 квітня стартує 16-денний фестиваль «Open Podil 2017»

Укрінформ
У Києві 29 квітня стартує культурно-мистецький проект з організації розважальної зони «Feel Ukraine» - «Відчуй Україну», яка представлятиме собою фестиваль «Open Podil 2017», присвячений Подолу як культовому історичному місцю Києва та усієї країни.

Розважальна зона фестивалю на Контрактовій площі працюватиме до 14 травня включно, йдеться у прес-релізі проекту від «Feel Ukraine» - «Відчуй Україну», наданому у розпорядження Укрінформу.

«29 квітня на Контрактовій площі стартує культурно-мистецький проект з організації розважальної зони «Feel Ukraine» - «Відчуй Україну», організований Державною агенцією промоції культури України за підтримки КМДА. Ця зона представлятиме собою фестиваль «Open Podil 2017», присвячений Подолу як культовому історичному місцю Києва та усієї країни»,- йдеться у повідомленні.

Розважальна зона фестивалю Feel Ukraine: Open Podil 2017 на Контрактовій площі працюватиме протягом 16 днів включно до 14 травня. Робота цієї зони поділятиметься на два періоди.

Перший - це UA Week, Український тиждень. Програма першого тижня орієнтована на киян та гостей столиці, вона передбачає ряд заходів, які залучатимуть відвідувачів до інтерактивів, які вимагають розуміння української мови.

Другий тиждень, що стартує 7 травня - це EuroWeek, Європейський тиждень, пов'язаний зі стартом пісенного конкурсу Євробачення 2017 і тематично спрямований на максимальне розкриття культурних традицій нашої країни, сучасних здобутків у галузі мистецтва, спорту, промисловості для гостей столиці та іноземних туристів.

Кожен день функціонування майданчика буде присвячений окремій темі, яка концепційно об'єднуватиме усі події, які відбуватимуться на головній сцені, в зонах інтерактиву, дитячій зоні та зонах майстер-класів.

Розважальну зону на Контрактовій площі розподілено на декілька тематичних зон - Mainstage zone, де розташовуватиметься головна сцена, Market zone - зона фудкортів, Children Zone - дитяча зона та Fair zone або Толока - місце встановлення сувенірних лавок, з облаштованим майданчиком для проведення конкурсів, флеш-мобів, виступів, дефіле, спортивних заходів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-