Херсонська ОВА співпрацюватиме з благодійним Фондом національного добробуту Криму

Херсонська ОВА співпрацюватиме з благодійним Фондом національного добробуту Криму

Фото
Укрінформ
Херсонська ОВА підписала меморандум про співпрацю з міжнародною благодійною організацією «Фонд національного добробуту Криму».

Як передає Укрінформ, про це повідомив у Фейсбуці начальник Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

«На Херсонщину завітала делегація кримськотатарських благодійників. Серед них – відомий режисер, актор Ахтем Сеітаблаєв, а з початком повномасштабного вторгнення - ще й військовослужбовець. Поспілкувався передусім про подальшу підтримку військовослужбовців, а також мирних жителів області», - написав він.

Обговорювалися можливі проєкти та програми, які б допомогли соціально незахищеним категоріям громадян, зокрема, постраждалим унаслідок теракту на Каховській ГЕС та родинам загиблих захисників і захисниць.

Також Прокудін розповів, що благодійники передали прикордонникам два гумові човни, які допоможуть у виконанні бойових завдань.

За словами начальника ОВА, домовленості закріпили підписанням меморандуму про співпрацю між Херсонською ОВА та міжнародним БФ «Фонд національного добробуту Криму».

Читайте також: ЮНІСЕФ передав школярам Херсонщини понад 10 тисяч ноутбуків

Прокудін підкреслив, що розраховує на подальші спільні зусилля задля Херсонщини та визволення Криму.

Як повідомляв Укрінформ, Ахтем Сеітаблаєв, Олексій Дмитрашківський, Олег Пальчик – військовослужбовці ЗСУ та представники агенції ТрО Медіа – презентували у Херсоні фотовиставку «Довжиною у війну».

Фото: Олександр Прокудін, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-