У Криму проблеми зі зв’язком після ураження військово-морської бази в Севастополі - ВМС

У Криму проблеми зі зв’язком після ураження військово-морської бази в Севастополі - ВМС

Укрінформ
Ураження військово-морської бази в Севастополі спричинило проблеми зі зв’язком у тимчасово окупованому Криму.

Про це в ефірі телемарафону «Єдині новини» повідомив речник Військово-морських сил ЗСУ капітан 3 рангу Дмитро Плетенчук, передає Укрінформ.

«Насправді ситуація для них може бути навіть гірша, тому що військово-морська база – це та структура, яка забезпечення діяльність флоту загалом. Тому це може виявитися не лише зв'язок, це може виявитися і забезпечення, і поточний ремонт, і багато інших питань, які вирішує безпосередньо військово-морська база. Тому будемо згодом інформацію знову таки поновлювати, але станом на зараз можемо зазначити, що так, праця була успішна, удар було нанесено серйозний і шкода суттєва», - зазначив Плетенчук.

Коментуючи питання ураження російських нафтобаз на території Криму та відповідаючи на питання, де росіяни заправляють свої кораблі, речник зазначив, що у Чорноморського флоту в акваторії Азово-чорноморського регіону є щонайменше дві бази.

Читайте також: Супутник зафіксував наслідки удару по вузлу зв'язку ЧФ Росії в Севастополі

«Це ще військово-морська база Новоросійськ. Чи буде вона справлятися з такою кількістю завдань, тому що, звісно, не була вона розрахована на таку кількість кораблів. Тим не менше, все одно деякі логістичні інструменти залишаються і більше того, існують різноманітні способи вирішення таких проблем. Але вони всі досить серйозно затягують процес підготовки корабля до виходу в море і, дійсно, дуже сильно ускладнюють роботу для військової логістики», - повідомив Плетенчук.

Як повідомляв Укрінформ, ввечері 23 березня у тимчасово окупованому Севастополі прогриміло близько 10 вибухів. Сили оборони України уразили російські великі десантні кораблі "Ямал" та "Азов", центр зв'язку і декілька об'єктів інфраструктури Чорноморського флоту Російської Федерації у тимчасово окупованому Севастополі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-