Ташева закликала міжнародну спільноту не боятися того, що Україна відвоює Крим

Ташева закликала міжнародну спільноту не боятися того, що Україна відвоює Крим

Укрінформ
Знищення Керченського мосту спростує міф про російську могутність в тимчасово анексованому Криму.

Як передає Укрінформ, про це заявила постійна представниця Президента в Криму Таміла Ташева під час зустрічі в рамках Ялтинської Європейської Стратегії (YES) «Два роки — боротьба триває», повідомляє представництво Президента в АР Крим.

«Важливо зауважити, що хоча Україна не має свого власного флоту, наші Збройні сили мають активний вплив на Кримський півострів, ми можемо дістатися незаконного «керченського мосту», окупаційних військових баз та інших військових об’єктів у Криму. Ми маємо дуже позитивну реакцію місцевого населення на такі дії. Ми дуже уважно стежимо за тим, що говорять люди в окупованому Криму, і маємо деякі засекречені дослідження (зокрема, як серед проросійських, так і проукраїнських груп), які підтверджують, що якщо ми зруйнуємо так званий «керченський міст», це спростує міф про російську могутність на півострові», - сказала вона.

Ташева звернулась до міжнародної спільноти із закликом підтримувати Україну в її прагненнях звільнити Крим, адже це є ключовим кроком для того, аби покласти край злочинним діям окупантів.

Читайте також: Українці вже 10 років чинять опір окупантам попри штрафи та ув'язнення - Представництво Президента в АРК

За її словами, у 2014 році світ не відреагував належним чином. «Тисячі наших людей гинуть у цій війні. Якщо ми дійсно говоримо про ізоляцію Росії, ми повинні зараз мати сміливість відвоювати Кримський півострів – отримати зброю, яка нам потрібна, щоб ми могли вражати об’єкти окупантів в Криму. Не біймося цього», - наголосила вона.

Як повідомляв Укрінформ, начальник Головного управління розвідки МОУ Кирило Буданов заявив, що Керченський міст у тимчасово окупованому Криму впаде і пообіцяв загарбникам нові сюрпризи на півострові.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-