Правозахисники презентували інформаційну кампанію до Дня спротиву окупації Криму

Правозахисники презентували інформаційну кампанію до Дня спротиву окупації Криму

Укрінформ
Кримськотатарський ресурсний центр презентував інформаційну кампанію до Дня спротиву окупації Криму.

Про це під час пресконференції в Укрінформі повідомила менеджерка Кримськотатарського ресурсного центру Тетяна Савчук.

“Сьогодні я б хотіла презентувати інформаційні продукти, які ми підготували, щоб українське і міжнародне суспільство пам'ятало, що Крим окупований уже 10 років і стільки ж у нас триває війна. Нашу інформаційну кампанію ми традиційно розпочинаємо із тесту, що включає 10 питань про День спротиву окупації Криму”, - сказала вона.

Савчук додала, що у соцмережах до цієї дати запускають "шторм", в межах якого слід поширювати плакати із хештегом #LIBERATECRIMEA.

“Ми підготували п'ять плакатів, що містять слогани ”Спротив починається з тебе”, “Із думкою про Україну”, “Хто, як не ти спалить мости”, “Повернемо кожен клаптик своєї території”, “10 років спротиву: боремося до перемоги”, - зазначила Савчук.

Вона додала, що до Дня спротиву окупації Криму також створили виставку плакатів, яку розмістили при вході до Української національної інформаційної агенції “Укрінформ”.

“Закликаємо мешканців Києва фотографуватися на її тлі і поширювати фотографії із хештегом #LIBERATECRIMEA”, - зауважила Савчук.

Також до цієї дати правозахисники підготували відеоролик, що розповідає про День спротиву та події, що відбувалися в Криму після цього.

Читайте також: Пов'язані з реінтеграцією Криму питання слід розв'язати до деокупації півострова - Чубаров

“Усі наші матеріали доступні двома мовами, аби ми могли охопити більшу аудиторію і розповісти світові, що продовжуємо боротися. Ці матеріали, зокрема, надіслали до Міносвіти, Мінреінтеграції, МЗС для використання в подальшій роботі”, - зауважила менеджерка Кримськотатарського ресурсного центру.

Як повідомлялося, 26 лютого 2020 року Президент України Володимир Зеленський підписав указ №58/2020 "Про День спротиву окупації Автономної Республіки Крим та міста Севастополя”.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-