Силовики РФ кажуть, що встановили місцеперебування зниклого кримчанина Солієва - правозахисники

Силовики РФ кажуть, що встановили місцеперебування зниклого кримчанина Солієва - правозахисники

Укрінформ
Російські силовики заявили, що встановили місцеперебування зниклого у тимчасово окупованому Криму кримського татарина Фархада Солієва.

Про це повідомила громадська організація “Кримська солідарність”, передає Укрінформ.

“Співробітники МВС по Гагаринському району Севастополя повідомили матері зниклого 3 листопада 2023 року Фархада Солієва, що встановили місцезнаходження її сина. Але не розкрили, де він перебуває”, - йдеться в дописі.

Зазначається, що відповідь від “начальника відділу МВС” Олександра Перепелиці прийшла на ім'я матері Фархада Солієва - Ленари Сейдалієвої.

У відповіді стверджується, що «якихось протиправних дій щодо Фархада вчинено не було». Однак, як зауважують у Кримській солідарності, перевірити це без контакту адвоката із Солієвим неможливо.

Читайте також: Викрадення Фархада Солієва у Севастополі зафіксували камери спостереження

Матеріали перевірки, що містять дані про місцеперебування Солієва, були долучені до його справи. Інші подробиці у цій відповіді не наведені.

Як повідомляв Укрінформ, 22-річного Фархада Солієва викрали 3 листопада 2023 року в Севастополі. Його мати заявляла, що «його викрали люди у формі, швидше за все, співробітники ФСБ».

Фото: Кримська солідарність

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-