У Криму «керівникам» ФСБ призначили московських кураторів - партизани

У Криму «керівникам» ФСБ призначили московських кураторів - партизани

Укрінформ
У тимчасово окупованому Криму більшій частині “керівництва” ФСБ призначили кураторів із Москви, основна причина - провал боротьби з партизанськими рухами на півострові.

Про це повідомив у Телеграмі військово-партизанський рух “АТЕШ”, передає Укрінформ.

“Московська ФСБ не довіряє кримському управлінню. Джерела “АТЕШ” зі структур ФСБ повідомляють, що більшу частину керівництва служби в Криму тепер курують прислані з Москви начальники. Московські куратори розмістились у Сімферополі та Севастополі”, - йдеться в дописі.

Зазначається, що кураторів призначили через незадоволення роботою «кримського управління». Зокрема стало відомо про фіктивні арешти, оперативників підозрюють у недбалості та самоусуненні від виконання службових завдань, погрожують відправити їх на фронт.

Читайте також: У Криму окупанти розміщують військову техніку на залізничних станціях - партизани

«Основні претензії полягають у провалі боротьби з партизанськими рухами на півострові. Попри всі зусилля, їм не вдалося виявити осередок руху «АТЕШ», проукраїнські настрої тільки посилюються. Немає «гучних успіхів». Через це їх довелося імітувати. «Замах на Аксьонова» виявився фікцією», - додали партизани.

Як повідомляв Укрінформ, ФСБ отримала завдання посилити контррозвідувальний режим на адмінмежі з ТОТ АР Крим та ТОТ Херсонської області, оскільки окупанти остерігаються нових диверсій у Криму.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-