Наразі немає підтвердження загибелі російського генерала внаслідок удару по «Бельбеку» - Гуменюк

Наразі немає підтвердження загибелі російського генерала внаслідок удару по «Бельбеку» - Гуменюк

Укрінформ
Станом на сьогодні немає підтвердження інформації про загибель російського командира авіаційної ескадрильї генерал-лейтенанта Олександра Татаренка внаслідок удару Сил оборони по аеродрому "Бельбек" у тимчасово окупованому Криму.

Як передає Укрінформ, про це в ефірі телемарафону "Єдині новини" зазначила керівник об’єднаного пресцентру Оперативного командування "Південь" Наталія Гуменюк.

"Ми продовжуємо збір і обробку перевірених даних, вірогідної інформації, тому що розуміємо, що в умовах гібридної війни навіть самі окупанти часом визнають те, що вигідніше було б подати, тому після перевірки обов’язково повідомимо. На даному етапі у мене немає підтвердження такої інформації", – повідомила Гуменюк.

Читайте також: На аеродромі «Бельбек» були уражені щонайменше три літаки ворога - Ігнат

Як повідомляв Укрінформ, 31 січня Командувач Повітряних сил Збройних сил України генерал-лейтенант Микола Олещук підтвердив удар по території аеродрому "Бельбек" у тимчасово окупованому Криму.

Пізніше Телеграм-канал "Крымский ветер" з посиланням на російські ЗМІ повідомив, що під час удару ЗСУ по авіабазі "Бельбек" 31 січня ліквідовано російського командира авіаційної ескадрильї генерал-лейтенанта Олександра Татаренка та 10 військовослужбовців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-