Окупанти у Криму затримали чоловіка через український плейлист та змусили вивчати пісню Шамана

Окупанти у Криму затримали чоловіка через український плейлист та змусили вивчати пісню Шамана

Укрінформ
У тимчасово окупованому Криму затримали чоловіка, який у соціальній мережі склав плейлист виключно з українських пісень.

Про це повідомляє представництво Президента в АРК у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Окупанти затримали чоловіка, який склав плейлист у соціальній мережі “вКонтакте” виключно з українських пісень. Працівники окупаційних силових структур змусили чоловіка просити вибачення на камеру та вивчати пісню Шамана “Я русский", - ідеться у повідомленні.

Крім того, зазначається, що окупанти незаконно затримали чоловіка за розміщення прапора та герба України у тій же соцмережі. Чоловіка змусили просити вибачення на камеру.

Читайте також: Окупанти переслідують мешканців Криму за проукраїнські татуювання

За інформацією представництва Президента в АРК, окупанти звинуватили жителя Сімферопольського району у зніманні стратегічних об’єктів ЗС РФ у Криму та передачі інформації ЗСУ. Чоловіка затримали та звинуватили у нібито зберіганні вибухівки вдома.

У представництві поінформували, що про посилення опору у Криму свідчать нові незаконні адміністративні провадження в окупаційних "судах" за статтею про “дискредитацію ЗС РФ”: станом на 18 січня зафіксовано 625 випадків надходження матеріалів, складених за цією статтею. З них у 548 випадках винесено постанову про накладення штрафу або приєднано до справи за іншою статтею та винесено сукупне рішення. У 7 випадках розгляд матеріалів триває. Загалом сукупний розмір застосованих штрафів уже становить щонайменше 17,45 млн російських рублів, зазначили у представництві Президента в АРК.

Читайте також: Окупанти у Криму незаконно ув’язнили 191 особу - представництво Президента в АРК

Як повідомлялося, окупаційний "суд" незаконно оштрафував мешканця Севастополя на 30 тисяч рублів за коментар у соцмережі про затоплений крейсер "Москва".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-