У ГУР наразі не підтверджують інформації про загибель Герасимова під час удару по Криму

У ГУР наразі не підтверджують інформації про загибель Герасимова під час удару по Криму

Укрінформ
У Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України наразі не підтверджують інформації про загибель начальника Генштабу зс Росії Валерія Герасимова під час удару Збройних сил України по командному пункту з’єднання російських окупаційних військ поблизу Севастополя.

Про це заявив представник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов в ефірі «Радіо NV», передає Укрінформ.

«Дійсно, була комплексна операція Сил безпеки і оборони України по військових об’єктах у (тимчасово) окупованому Криму. Зокрема, в рамках дій Головного управління розвідки були уражені склади ворога, він зазнав значних втрат. Але що стосується (загибелі) Герасимова, інформація наразі не підтверджена», - сказав Юсов.

Він нагадав, що повідомлення про це з’явилося на російських пабліках, які не вперше поширюють подібні «новини».

«Тобто, ця інформація потребує ретельної додаткової перевірки. Це були б дуже добрі новини для нас усіх, але наразі перевіряємо. Ми можемо підтвердити, що ліквідовані склади, особовий склад, сили і засоби противника. Це вже дуже добрі новини. А якщо «крякне» Герасимов, це буде приємний бонус» , - зазначив представник ГУР Міноборони.

Читайте також: Росія збільшила кількість кораблів у Чорному морі до п'яти

Як повідомляв Укрінформ, 4 січня Збройні сили України уразили командний пункт з’єднання російських окупаційних військ поблизу Севастополя.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-