У Криму окупанти шукають тих, хто першими опублікували відео знищення корабля «Новочеркаськ»

У Криму окупанти шукають тих, хто першими опублікували відео знищення корабля «Новочеркаськ»

Укрінформ
В тимчасово окупованому Криму «влада» півострова шукає тих, хто першими опублікував відео з пожежею на великому десантному кораблі «Новочеркаськ», який знищили сьогодні у Феодосії українські захисники.

Про це заявив в ефірі громадського радіо голова правління Кримськотатарського ресурсного центру, представник Меджлісу кримськотатарського народу Ескендер Барієв, передає Укрінформ.

«Окупаційна влада в Криму зараз бореться з відео, де зафіксовані та момент влучання в «Новочеркаськ», і момент його знищення. У першу чергу шукають, хто виставив це відео. Про це заявив і головний «геббельс» окупованого Криму Крючков. Він намагався сказати, що ці відео - не реальні. Шукають тих, хто ці відео опублікував», - йдеться у дописі.

Російські військові оточили центральний район міста тимчасово окупованої Феодосії та посилили перевірку місцевих на вулицях.

"Окупанти шукають інформаторів, які, на їх думку, слідкують за портом. А також намагаються не допустити витоку інформації щодо ступеня пошкодження портової інфраструктури", - йдеться у повідомленні Центру національного спротиву.

Зазначається, що такі дії нагадують лише істерику й не впливають на реальний стан речей: росіяни тут - ворог і будуть завжди під прицілом Сил Оборони. "Кожна їх дія фіксується та передається, а вже засобів ураження вистачить на всіх", - наголосили в ЦНС.

Читайте також: Екіпаж «Новочеркаська» знищений, пошкоджена портова інфраструктура - Ігнат

Раніше Укрінформ повідомляв, що українські захисники підірвали в окупованій Феодосії російський великий десантний корабель «Новочеркаськ».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-