У Криму окупанти «націоналізували» майно Пінчука і ще 76 юридичних і фізосіб

У Криму окупанти «націоналізували» майно Пінчука і ще 76 юридичних і фізосіб

Укрінформ
У тимчасово окупованому Криму "націоналізовано" майно ще 77 юридичних та фізичних осіб, які "здійснюють підривну діяльність щодо Росії".

Про це повідомляє Крим.Реалії, передає Укрінформ.

Так, "націоналізовано" майно курортних комплексів, включаючи готель "Лондон" та "Готель 1001 ніч", парк-готель "МАРАТ" у селищі Гаспра та інші.

У перелік також включено майно різних аграрних підприємств, банків (у тому числі Державного ощадного банку України), спортивних та реабілітаційних центрів, тенісного клубу в Ялті, Маріупольського металургійного Комбінату імені Ілліча і так далі.

Читайте також: Таміла Ташева, постійна представниця Президента України в АР Крим

Зазначається, що "націоналізовано" майно українського бізнесмена Віктора Пінчука (він втратив житловий будинок та земельну ділянку площею 455 м² у Білоглинці) та екснардепа, уродженця Криму Андрія Сенченка (позбавився 1/4 частки нежитлового приміщення в Ялті).

Також "націоналізовано" майно компанії ТОВ "ЮВАС-ТРАНС", яке включає близько 120 об'єктів рухомого та нерухомого майна в Керчі, та компанії ТОВ "КАРАКАШ АГРО" із 84 об'єктами у Роздольненському, Сакському та Первомайському районах.

Читайте також: У Криму проблем із водою немає для міст, де базуються військові - експерт

Раніше у тимчасово окупованому Криму російська окупаційна влада продала з аукціону конфісковану квартиру родини Президента України.

Як повідомляв Укрінформ, так звана націоналізація українського майна в тимчасово окупованому Криму не має жодної юридичної сили, права власників майна будуть відновлені.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-