Малюк: Кримський міст приречений, далі буде багато сюрпризів

Малюк: Кримський міст приречений, далі буде багато сюрпризів

Відео
Укрінформ
Голова Служби безпеки України Василь Малюк розповів про наслідки успішних операцій Сил оборони, зокрема про підрив Кримського мосту за допомогою морських дронів Sea Baby.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на першу серію з циклу документальних фільмів ”СБУ. Спецоперації перемоги”.

За його словами, Кримський міст - приречений. Він також анонсував серію "сюрпризів" для російських загарбників.

"Ми зруйнували міф про непереможність рашки. Це країна-фейк. Міст приречений. Далі буде багато сюрпризів і не (тільки стосовно) Кримського мосту", - наголосив він.

Читайте також: Росія за допомогою Китаю планує побудувати підводний тунель до Криму - WP

Посадовець зазначив, що Росія розповідала всьому світу, що їх незаконний міст, на охорону якого було витрачено мільярд доларів, є нібито "найзахищенішою спорудою у світі", але морські дрони СБУ довели протилежне.

Успішні атаки українських спецслужб на Кримський міст перерізали логістичну артерію російських загарбників, і тепер росіяни змушені доставляти зброю своїм військам поромами, додав він.

Читайте також: Кримський міст став тягарем для російської армії - британська розвідка

"Створений СБУ Sea Baby є не просто військово-морським дроном, а багатоцільовою платформою, яку сьогодні дуже активно використовують для захисту України", - резюмував голова Служби безпеки України.

Як раніше повідомляло агентство, Служба безпеки України розкриє раніше невідомі деталі своїх резонансних спецоперацій у циклі документальних фільмів ”СБУ. Спецоперації перемоги”, які з 24 листопада виходитимуть щоп'ятниці ввечері на телеканалі “1+1 Україна” та в ефірі Національного телемарафону.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-