У Криму на аукціон виставили «націоналізоване» майно Коломойського

У Криму на аукціон виставили «націоналізоване» майно Коломойського

Укрінформ
У тимчасово окупованому Криму виставили на аукціон «націоналізований» центр відпочинку «Європа» в Партеніті, який, імовірно, належить структурам бізнесмена Ігоря Коломойського. Початкова ціна договору становить 446 млн рублів.

Про це повідомляє проєкт "Крим.Реалії" з посиланням на російські ЗМІ, передає Укрінформ.

«Крім самого центру площею понад 8,7 тисячі кв. м у лот увійшли розташовані поряд басейни, котельня, гуртожиток для персоналу та протизсувні підпірні стіни", - йдеться у повідомленні.

Зазначається , що для участі в аукціоні необхідно внести завдаток 223,2 млн рублів. Прийом заявок завершується 14 грудня.

Аукціон планують провести 18 грудня.

Читайте також: У Криму росіяни провели перші аукціони із продажу майна українців

Як повідомлялося, 2 вересня 2023 року бізнесмену Ігорю Коломойському оголосили підозру за двома статтями Кримінального кодексу: ст. 190 (шахрайство) та ст. 209 (легалізація (відмивання) майна, одержаного злочинним шляхом).

Працівники Бюро економічної безпеки і СБУ інкримінують йому легалізацію упродовж 2013-2020 років понад пів мільярда гривень шляхом виведення їх за кордон із використанням інфраструктури підконтрольних банківських установ.

Раніше у тимчасово окупованому Криму окупаційна "влада" продала з аукціону за 44,3 млн руб. (трохи менше ніж пів мільйона доларів) конфісковану квартиру родини Президента України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-