Партизани виявили у Сімферополі новий штаб 22-го армійського корпусу військ РФ

Партизани виявили у Сімферополі новий штаб 22-го армійського корпусу військ РФ

Фото
Укрінформ
У тимчасово окупованому Сімферополі партизани виявили новий штаб 22-го армійського корпусу російських загарбників.

Про це повідомляє партизанський рух "АТЕШ" у Телеграмі, передає Укрінформ.

"Наш агент провів розвідку і виявив штаб 22-го армійського корпусу (в/ч 73954, Сімферополь). За наявною інформацією, почалося посилення в/ч і проводяться маскування об'єкта. Військовий об'єкт розташований на вулиці Єкатерининській, 23", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що територія штабу добре охороняється військовими, тут постійно курсують патрулі та все накрито маскувальними сітками. Заїзд транспорту здійснюють не через КПП, а через задні ворота з протилежного боку військової частини. "Також на території можна помітити особистий транспорт середнього сегмента і вище. Імовірно штабного складу або спецслужб РФ", - додали партизани.

"Ми робимо все, щоб російська армія була зруйнована. Для цього ми проводимо диверсії усередині російської армії, а також шукаємо військові цілі зовні. Уся інформація передається в потрібні структури", - наголосили в "АТЕШ".

Читайте також: У Криму партизани виявили ремонтну базу окупантів

Раніше повідомлялося, що українські партизани зафіксували переміщення техніки загарбників у тимчасово окупованому Криму - її перекидають через станцію "Елеваторна" у Красногвардійському районі.

Фото: "АТЕШ", Телеграм

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-