Кремль наказав поширювати чутки, що командувач ЧФ РФ вступив у змову із ЗСУ - рух АТЕШ

Кремль наказав поширювати чутки, що командувач ЧФ РФ вступив у змову із ЗСУ - рух АТЕШ

Укрінформ
Російські окупанти поширюють чутки з наміром приховати втрати від удару по штабу Чорноморського флоту РФ у Севастополі.

Про це повідомляє партизнський рух АТЕШ у Телеграмі, передає Укрінформ.

"Окупанти поширюють чутки про атаку на штаб чорноморського флоту. Агент АТЕШ із севастопольської окупаційної адміністрації повідомляє, що було проведено нараду адміністрації із силовими відомствами з питань інформаційної політики", – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що окупаційний "губернатор" Севастополя Михайло Розводжаєв "довів розпорядження Москви про необхідність поширювати чутки, що командувач Чорноморського флоту Соколов вступив у змову із Силами оборони України для знищення свого штабу".

Читайте також: Умєров про командувача ЧФ Соколова: Якщо він мертвий, це хороша новина

"Робилося це, за їхньою версією, для приховання факту крадіжки адміралом Соколовим та його заступником продовольства, адже саме в цей час до них прямувала перевірка. Тому жодних втрат у результаті удару не може бути. Також ставився акцент на замовчуванні реальних даних про втрати серед військових", – наголосили партизани.

Як повідомляв Укрінформ із посиланням на Сили спеціальних операцій Збройних сил України, після ураження штабу Чорноморського флоту Росії у тимчасово окупованому Севастополі загинули 34 російські офіцери, серед них командувач ЧФ РФ.

Згодом у Силах спеціальних операцій ЗСУ почали перевірку інформації стосовно знищення командувача Чорноморського флора Російської Федерації Віктора Соколова через відео з нібито його зображенням, яке опублікували російські ЗМІ. Начебто під час засідання колегії Міноборони Росії адмірал Соколов був присутній по відеозв'язку. Також у мережі поширили кадри засідання, щоправда не відомо, коли було зроблено відео.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-