У мережі з'явилися знімки ураженого в Севастополі підводного човна «Ростов-на-Дону»

У мережі з'явилися знімки ураженого в Севастополі підводного човна «Ростов-на-Дону»

Фото
Укрінформ
У мережі з'явилися знімки ураженого у Севастополі російського підводного човна «Ростов-на-Дону».

Про це повідомляє Oryx у соцмережі Х, передає Укрінформ. 

«Оприлюднені фотографії показують повний масштаб руйнувань, яких зазнав підводний човен «Ростов-на-Дону» після атаки, що сталася минулого тижня», - йдеться у дописі.

Як повідомлялося, у тимчасово окупованому Севастополі 13 вересня вночі пролунали потужні вибухи. У Міністерстві оборони РФ заявили про атаку крилатими ракетами на судноремонтний завод ім. Орджонікідзе, внаслідок якої пошкоджені два кораблі. За даними аналітиків OSINTtechnical, пошкоджень зазнали великий десантний корабель класу Ropucha та підводний човен класу Kilo.

Представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов в ефірі телемарафону «Єдині новини», коментуючи ступінь ушкодження ворожих кораблів, заявив, що російські великий десантний корабель «Ростов-на-Дону» та підводний човен після атаки Сил оборони на судноремонтний завод ім. Орджонікідзе в Севастополі відновленню не підлягають.

Читайте також: Ремонтний завод у Севастополі схожий на опалище, росіянам немає де відновити кораблі - ОК «Південь»

Розвідка Великої Британії вважає, що росіянам навряд чи вдасться швидко повернути до ладу вражені у Севастополі підводний човен «Ростов-на-Дону» та корабель «Мінськ», що своєю чергою завдало ЧФ РФ серйозної шкоди.

Фото в тексті: Х / Oryx

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-