На Кримському мосту складна ситуація з ремонтом, росіянам варто змиритися - ОК «Південь»

На Кримському мосту складна ситуація з ремонтом, росіянам варто змиритися - ОК «Південь»

Укрінформ
На Кримському мосту дуже складна ситуація з ремонтом - і погода не дозволяє, і загальна обстановка постійно напружена.

Про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону "Єдині новини" повідомила керівниця об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони Півдня Наталія Гуменюк, передає Укрінформ.

“На Кримському мосту дуже складна ситуація з ремонтом. І погода не дозволяє, і загальна обстановка постійно напружена. Їм потрібно розслабитись, видихнути і змиритися”, - сказала Гуменюк.

Також вона зазначила, що всі альтернативні шляхи логістики, які намагається застосувати ворог, відстежуються українською стороною та щодо них вживаються відповідні заходи.

"Вони намагались активізувати поромні перевезення, в тому числі з використанням великих десантних кораблів. Але зараз штормова погода, і це для них знаково, вони не можуть використовувати ці потужності як повноцінну альтернативу”, - підкреслила керівниця об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони Півдня.

Гуменюк зауважила, що Чонгарський і Генічеський мости також не здатні функціонувати на повну потужність, вони ледь витримують пасажирські перевезення.

За її словами, основним логістичним шляхом для росіян залишається траса М-17, але вона дуже близько до Сил оборони, тому досить небезпечна.

Читайте також: Ворог все ще може підтягувати ресурс по Керченському мосту, але процес уповільнений - ОК «Південь»

"Вони ховаються там за цивільними, перемежовуючи військові колони цивільним автотранспортом для того, щоб не бути ураженими. Але ми працюємо далі, відстежуємо їх тактику дій і знаходимо протидію", - запевнила Гуменюк.

Як повідомляв Укрінформ, рух автотранспорту Кримським мостом, що з'єднує тимчасово окупований росіянами півострів з РФ перекрито.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-