На псевдовиборах у Криму тиснули на держслужбовців через низьку явку –представництво Президента в АРК

На псевдовиборах у Криму тиснули на держслужбовців через низьку явку –представництво Президента в АРК

Укрінформ
На псевдовиборах у тимчасово окупованому Криму через низьку явку загарбники чинили тиск на держслужбовців. Окрім того, школярів змушували приводити на «голосування» дідусів та бабусь.

Про це повідомило представництво Президента в АРК у Фейсбуці, передає Укрінформ. 

Зазначається, що окупанти "вирішити публічно погратись в демократію та організувати чергові псевдовибори 8, 9 і 10 вересня". Для цього на території тимчасово окупованого півострова попередньо створили 22 “виборчі дільниці”. Та "проголосувати" можна було й в дистанційному форматі за наявності відкріплення, попередньо оформленого на російському порталі "держпослуги".

“Але це не врятувало ситуацію із малою явкою “виборців”. Тому маразм окупантів перевершив сам себе, і вони почали обдзвонювати держслужбовців, які проживають на півдні Криму, змушуючи їх взяти участь у “виборах”, - розповіли у відомстві.

Читайте також: У Сімферополі активісти зривають з «виборчих дільниць» і спалюють російські прапори

У представництві додали, що, окрім держслужбовців, тиску зазнали й школярі, яких окупанти змушували приводити на “вибори” бабусь і дідусів. І якщо діти підтвердять “супровід” своїх родичів, їм обіцяли хорошу оцінку в школі

Як повідомляв Укрінформ, голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров наголосив, що Україна має активізувати зусилля задля визнання голови Центрвиборчкому Росії Елли Памфілової міжнародною злочинницею.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-