Український католицький університет запускає курс із вивчення кримськотатарської мови

Український католицький університет запускає курс із вивчення кримськотатарської мови

Укрінформ
Інститут релігії та суспільства Українського католицького університету запускає курс із вивчення кримськотатарської мови.

Про це повідомляється у Фейсбуці Інституту релігії та суспільства Українського католицького університету, передає Укрінформ.

«Інститут релігії та суспільства запускає курс з вивчення кримськотатарської мови. 15 лекцій протягом семестру, професійний викладач, ознайомлення з елементами кримськотатарської культури та унікальна екскурсія “мусульманським Львовом” в рамках програми», - йдеться у дописі.

Зазначається, що в рамках курсу передбачена фахова експертиза мовного викладача; сертифікат УКУ, що засвідчує проходження мовного курсу; унікальне вивчення мови в контексті культури та традицій Криму; ексклюзивна екскурсія про мусульманський компонент Львова.

Читайте також: Зеленський: Майбутнє кримськотатарського народу – в Україні

Програма стартує 16 вересня.

Набір до груп здійснюється за двома форматами: наживо або дистанційно

Як повідомляв Укрінформ, Кабмін доручив Державній службі з етнополітики та свободи совісті (ДЕСС) і Міністерству освіти і науки розробити проєкт правопису кримськотатарської мови на базі латинської графіки до 30 вересня 2024 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-