Буданов про спецоперацію ГУР: Ударами по Криму все не закінчиться, буде наземна операція

Буданов про спецоперацію ГУР: Ударами по Криму все не закінчиться, буде наземна операція

Укрінформ
Ударами по тимчасово окупованому Криму дії Сил оборони України не закінчаться, буде наземна операція.

Про це в ефірі національного телемарафону «Єдині новини» заявив очільник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов, передає Укрінформ.

«Важливість спецоперації у тимчасово окупованому Криму в тому, щоб люди згадали й повірили, що перемога, їхнє звільнення і повернення до нормального життя — не за горами. Про них ніхто не забув, і ніхто не збирається їх там лишати. І коли відбуваються певні удари по території Криму, цим усе не закінчиться. Буде наземна операція, буде повернення наших територій. Скоро всі дочекаються повернення додому», — сказав Буданов.

Читайте також: У Криму підняли український прапор – розвідка показала кадри спецоперації

Відповідаючи на запитання щодо можливості звільнення Криму дипломатичним шляхом, представник військової розвідки зауважив, що «будь-яка дипломатія безсила без того, що ти маєш реальну силу».

Читайте також: Сили оборони здатні уразити противника в будь-якій точці Криму – Буданов

Як повідомляв Укрінформ, підрозділи ГУР провели висадку в тимчасово окупованому Криму. Під час спільної спецоперації ГУР МО України за підтримки ВМС України наші оборонці висадилися на берег в районі населених пунктів Оленівка і Маяк і вступили в боєзіткнення з загарбниками, противник зазнав втрат.

Фото: ГУР Міноборони

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-